Ne-am propus să ajutăm persoanele cu handicap să depășească barierele puse de starea de sănătate și de situația financiară și lucrăm în acest scop oferind servicii medicale de recuperare și stomatologice și construind rampe de acces în diferite funcțiuni publice.

În același timp credem că unui om, mai ales celor care au trecut printr-o suferință fizică, nu-i suficient să-i ameliorezi starea de sănătate trupească ci să-i oferi și alinare sufletească, arătându-i că există nădejde pe mai departe, că viața continua și după accident.

În cadrul proiectului său de educație Fundația Misericors - Trup pentru suflet dorește să arate persoanelor cu handicap exemple reale de oameni care au reușit să-și depășească condiția și să continue drumul prin viață în ciuda dificultăților dar și să ofere o literatură care să le ofere nădejde.

Totodată tot pentru a veni în sprijinul semenilor noștrii cu handicap este important să fie sensibilizată opinia publică, oamenii să fie conștienți că persoanele cu dizabilități sunt o realitate, există printre noi și că este important să-i ajutăm.

Mai jos sunt disponibile proiectele noastre educaționale pe care vă invităm să le descoperiți și să le distribuiți.

 
Semințe ce vor încolți