Colaborare între Fundația Misericors - Trup pentru suflet și Librăria Eminescu în cadrul proiectului „Raftul cu cărți Misericors”

Comunicate

  Raftul cu cărți  

„Raftul cu cărți” este un proiect prin care Fundația Misericors - Trup pentru suflet își propune să colecteze cărți cu tematică diversă în vederea amenajării unei mici biblioteci în cât mai multe centre de îngrijire a persoanelor cu handicap, fie că sunt azile, orfelinate sau centre de zi pentru copii.

Căutăm să oferim prin acest proiect o literatură odihnitoare pentru suflet și pentru minte, care să-i destindă și, foarte important, să le ofere nădejde. De aceea căutăm: cărți de spiritualitate ortodoxă, poezie, povești, romane istorice dar și cărți pentru copii.

Primul nostru partener, cu care astăzi am încheiat un parteneriat, este Librăria Eminescu, o librărie de prestigiu din București, care a pus la dispoziția Fundației un spațiu în incinta librăriei unde pot fi donate cărțile.

---------

Despre Fundația Misericors - Trup pentru suflet

Fundația Misericors – Trup pentru suflet este o organizație non-profit dedicată ajutării persoanelor cu dizabilități (handicap) neuromotorii si locomotorii cărora posibilitățile materiale nu le permit accesul la tratament de specialitate.

Despre Librăria Eminescu

Situată în inima Bucureştiului, în vecinătatea Pieţii Universităţii, Librăria Mihai Eminescu Bucureşti, una dintre cele mai vechi şi prestigioase librării din România, cu o tradiţie în domeniu de peste 50 de ani, este un adevărat paradis al iubitorilor de carte. Cu cea mai mare varietate de titluri disponibile în prezent pe piaţa românească, librăria noastră se adresează atât iubitorilor de cultură şi educaţie, cât şi specialiştilor din diferite alte domenii ale cunoașterii.

Contacte

Fundația Misericors - Trup pentru suflet
fundatia@misericors.com
(+40) 770 771 973

Librăria Eminescu
office@librariaeminescu.ro
Bd.Regina Elisabeta nr.16, Sector 3 București, România