Cabinet medical de recuperare Fundația Misericors - Trup pentru suflet și Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Comunicate

  Cabinet medical  

Fundația Misericors - Trup pentru suflet a încheiat un nou parteneriat cu Fundația Inovații Sociale Regina Maria prin care se facilitează accesul persoanelor cu afecțiuni neuromotorii și locomotorii la îngrijire adecvată prin metode moderne și eficiente de tratament.

În acest sens, în cadrul Policlinicii Sala Palatului a Fundației Sociale Regina Maria, va fi deschis începând de luna aceasta un adevărat centru de recuperare dotat cu aparatură de înaltă performanță. Centrul va beneficia și de expertiza unui medic de excepție, prof. univ. dr. Sidenco Luminița, care are în spate o experiență de peste 20 de ani în recuperarea post-traumatică, ortopedică, neurologică și reumatologică.

Aparatura, în valoare de aproximativ 40000 EUR, este pusă la dispoziția Policlinicii de către Fundația Misericors - Trup pentru suflet.

Pacienții sociali cu dizabilități vor avea acces în cadrul Policlinicii la servicii de recuperare gratuite sau cu reducere de până la 50% în limita a 6 proceduri medicale de recuperare.

---------

Despre Fundația Misericors - Trup pentru suflet

Fundația Misericors – Trup pentru suflet este o organizație non-profit dedicată ajutării persoanelor cu dizabilități (handicap) neuromotorii si locomotorii cărora posibilitățile materiale nu le permit accesul la tratament de specialitate.

Despre Fundația Inovații Sociale Regina Maria

Fundatia Policlinici Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale.

Contacte pentru presă

Fundația Misericors - Trup pentru suflet
fundatia@misericors.com
(+40) 770 771 973

Fundația Inovații Sociale Regina Maria
frm@fundatiareginamaria.ro