CAMPANIE | Fundația Misericors - Trup pentru suflet donează 10 fotolii rulante

30.01.2020 Comunicate


Fundația Misericors - Trup pentru suflet vine în sprijinul persoanelor cu dizabilități locomotorii prin derularea unei campanii în cadrul căreia va dona 10 fotolii rulante. Beneficiarii campaniei pot fi persoane cu handicap, care nu se pot deplasa fără un fotoliu rulant, și cu posibilități financiare reduse.

Condițiile pentru a participa la campanie sunt următoarele:

  • venit sub 1600 de lei (este necesar un justificativ de venit - adeverință de salariu/ talon pensie;
  • furnizarea unei copii a certificatului medical.

Fundația Misericors - Trup pentru suflet va prelucra datele cu caracter personal puse la dispoziție de potențialii beneficiari doar în scopul îndeplinirii obiectivului campaniei descrise mai sus, respectiv pentru selectarea celor 10 beneficiari ai fotoliilor/ scaunelor rulante, aceste date urmând a fi procesate și păstrate pe durata campaniei dar și după finalizarea ei pentru eventuale justificări în fața autoritaților abilitate cu privire la modul de selecție al beneficiarilor.

Punerea la dispoziția Fundație Misericors - Trup pentru suflet a înscrisurilor justificative necesare participării la procesul de selecție, reprezintă acordul potențialilor beneficiari/ reprezentanți ai beneficiarilor pentru preluarea/ stocarea/ folosirea și prelucrarea în orice mod a datelor cu caracter personal, inclusiv a celor ce rezultă din certificatul de handicap și documentele de venit în scopul atingerii obiectivelor campaniei de donare a celor 10 fotolii/ scaune rulante.

Perioada de trimitere a cererilor este cuprinsă între 1 februarie și 30 martie 2020. Documentele pot fi trimise la adresa de email fundatia@misericors.com

---------

Despre Fundația Misericors - Trup pentru suflet

Fundația Misericors – Trup pentru suflet este o organizație non-profit dedicată ajutării persoanelor cu dizabilități (handicap) neuromotorii si locomotorii cărora posibilitățile materiale nu le permit accesul la tratament de specialitate.

Persoana de contact

Ana-Maria Barbu
fundatia@misericors.com
(+40) 770 771 973
fb.com/fundatiemisericors