Alături de cei nevoiași împreună cu Asociația pentru copii și bătrâni Sf. Hristofor

18.12.2020 Social


Campanie Sf. Hristofor  

Sărbătorile religioase sunt și prilej pentru membrii familiei să se adune în jurul mesei și să petreacă timp împreună. Nu toți au însă posibilitatea de a întinde nici măcar o masă decentă, lipsurile fiind o constantă în viața lor. Anul acesta, cu ocazia venirii sărbătorii Nașterii Domnului ne-am alăturat campaniei „Împarte tuturor” derulată de Asociația pentru copii si batrani Sfantul Hristofor donând alimente perisabile persoanelor nevoiașe aflate în îngrijirea asociației.

Ne-am bucurat că am putut continua seria de acțiuni pentru semenii noștrii aflați în nevoie, mai ales în acest an greu pentru toți. Mulțumim Asociației pentru copii si batrani Sfantul Hristofor pentru buna colaborare și pentru prilejul oferit de a împlinii și noi îndemnul biblic „purtați-vă sarcinile unii altora și așa veți împlini legea lui Hristos” (Galateni 6:2).

Sărbători cu Hristos!

Foto: Facebook Asociația pentru copii și bătrâni Sf. Hristofor

---------

Despre Fundația Misericors - Trup pentru suflet

Fundația Misericors – Trup pentru suflet este o organizație non-profit dedicată ajutării persoanelor cu dizabilități (handicap) neuromotorii si locomotorii cărora posibilitățile materiale nu le permit accesul la tratament de specialitate.

Persoana de contact

Ana-Maria Barbu
fundatia@misericors.com
(+40) 770 771 973
fb.com/fundatiemisericors