La un click distanță de a face o faptă bună

Oamenii cu dizabilități sunt o realitate. Împreună îi putem ajuta să depășească barierele puse de starea de sănătate și le putem îmbunătății calitatea vieții.

LEI 40

Asigură o ședință de Electroterapie și Kinetoterapie  

LEI 50

Asigură o intervenție stomatologică pentru o persoană aflată în fotoliu rulant

Donează o sumă dorită de tine

Suportul tău este extrem de important pentru a putea continua misiunea noastră

*Tranzacția se va procesa folosind serviciul euplătesc.ro/paypal, acestea fiind autorizate pentru a efectua tranzacții online.

Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți:

Plățile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/ Visa Electron și MasterCard/ Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând că nici-o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele site-ului nostru sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Fundația Misericors – Trup pentru suflet nu va solicita niciodată date despre cardul dumneavoastră, codul PIN sau alte date de autentificare prin email, poștă sau prin orice alte metode.


ALTE MODALITĂȚI PRIN CARE NE POŢI AJUTA

DONEZĂ PRIN TRANSFER BANCAR / DEPUNERE DE NUMERAR

Titular cont: Fundația Misericors – Trup pentru suflet

CIF: 37857696

Banca: OTP Bank Romania S.A.

SWIFT/BIC: OTPVROBU

Cont IBAN LEI: RO78 OTPV 1100 0128 9057 RO01

Cont IBAN EUR: RO35 OTPV 1100 0128 9057 EU01

DIRECȚIONEAZĂ 20 % IMPOZITUL PE PROFIT

Dacă firma ta este plătitoare de impozit pe profit, conform legii din România, poți oferi sponsorizări unei organizații din anumite domenii (spre exemplu organizațiilor caritabile) și să beneficiezi și de facilități fiscale, în condițiile prevăzute de lege.

Alege să sponsorizezi Fundația Misericors – Trup pentru suflet și împreună să contribuim la îmbunătățirea calității vieții persoanelor cu handicap.

REDIRECȚIONEAZĂ 3,5 % IMPOZITUL PE VENIT

Conform legii în România, dacă ești salariat, poți redirecționa până la 3,5% din impozitul pe venitul realizat în anul anterior către o organizație non-profit care servește o cauză care îți este dragă. Redirecționarea  nu reprezintă o donație sau o sponsorizare ci un procent din impozitul pe care l-ai plătit oricum statului.  Cu alte cuvinte îi spui statului român cum să cheltuie o parte din acești bani.
Cum poți redirecționa 3,5 % procentul din impozitul pe venit?

LUCRU POSIBIL DATORITĂ SUPORTULUI PRIMIT PRIN DONAȚII


Proiectul nostru de Suflet este să ajutăm persoanele in fotolii rulante să beneficieze de rampe de acces fixe/mobile.În urma solicitări primite prin completarea formularului de ajutor din sectiunea accesibilitate de pe site-ul nostru am venit în ajutorul doamnei care avea nevoie pentru sora sa de o rampă mobilă pentru a ușura accesul în propriul cămin.

Fundația Misericors,donație rampă mobilă telescopică

În septembrie Vasile ne-a contactat pe pagina de facebook a fundației Misericors-trup pentru suflet ,unde a solicitat ajutorul nostru deoarece avea probleme cu dantura și nu mai putea mânca decât mâncare pasată.

Vasile,intervenție stomatologică

În urma campaniei Donează 10 lei o dată/lunar și poți asigura un fotoliu rulant.Am reușit să oferim persoanelor cu dizabilități cu venit mic un fotoliu rulant cu care se pot deplasa și prin care să putem să le ușurăm viața atât lor cât și persoanelor care au grijă de ei.

Fundația Misericors,accesibilitate fotoliu rulant

Imposibilitatea de a se deplasa și dorința de a putea merge în parc ne-au mobilizat și am venit în ajutorul ei cu un fotoliu rulant.

Florentina, beneficiar fundația misericors

Datorită ajutorului vostru am putut să facem acest lucru posibil și să venim în ajutorul lui Carmen cu un fotoliu rulant într-o perioadă în care avea nevoie de unul nou.

Carmen, beneficiar fundația misericors

Fizioterapia și kinetoterapia se completează , iar alături de masaj reprezintă mijoace terapeutice eficiente, neinvazive, pentru a menține sau a redobândi starea de sănătate.” 

Beneficiarii Misericors, pachet social gratuit

Persoanele cu dizabilități locomotorii și neuromotorii care nu își permit costul unei intervenți stomatologice.Fundația Misericors vine în ajutorul lor  cu subvenționarea serviciului 

Beneficiarii Misericors, servicii stomatologice gratuite

Fundația Misericors a achiziționat aparatură specială pentru a veni în ajutorul pacienților cu dizabilități care au nevoie să facă tranziția de pe fotoliu rulant pe scaunul stomatologului

Fundația Misericors,achiziționare aparatură

Proiectul nostru de Suflet este să ajutăm persoanele in fotolii rulante să aibă acces în Casa Domnului

Fundația Misericors,construire rampă fixă

Adresa noastră

Bulevardul Ferdinand I,Nr.58,Sector 2 Bucuresti, Romania


Contact

fundatia@misericors.com

Telefon

+40 770 771 973