Vrem să ne numărăm printre aceia care nu rămân indiferenți la nevoile semenilor noștrii

Suntem alături de persoanele cu handicap ajutându-le să depășească barierele puse de starea de sănătate prin oferirea de servicii medicale recuperatorii și prin construcția de rampe de acces.

Nevoile persoanelor în sprijinul cărora venim, însă, depășesc uneori baza materială și financiară de care dispunem. Din acest motiv, este nevoie de atragere de resurse financiare în vederea finanțării tratamentelor pacienților și celorlalte acțiuni pe care le desfășurăm.

Daca vrei să ne fi alături și să susții financiar proiectele și acțiunile noastre, te invităm sa ne faci o donație folosind una dintre metodele puse la dispoziție mai jos.

 
Donează prin PayPal/ card bancar
Donează cu cardul prin EuPlătesc.ro*
 
Donează prin transfer bancar/ depunere de numerar

Titular cont:

Fundația Misericors - Trup pentru suflet

CIF:

37857696

Banca:

Raiffeisen Bank S.A.

SWIFT/BIC:

RZBRROBU

Cont IBAN LEI:

RO91 RZBR 0000 0600 1960 6044

Cont IBAN EUR:

RO14 RZBR 0000 0600 2004 5967

 

*Tranzacția se va procesa folosind serviciul www.euplatesc.ro, acesta fiind autorizat pentru a efectua tranzacții online. Mai multe detalii despre securitatea tranzacției gasești www.euplatesc.ro.

Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți:

Plățile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/ Visa Electron și MasterCard/ Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Fundația Misericors - Trup pentru suflet nu va solicita niciodată date despre cardul dumneavoastră, codul PIN sau alte date de autenficare prin email, poștă sau prin orice alte metode.