Accesibilitate

Ne-am propus să venim în ajutorul persoanelor cu dizabilități locomotorii și neuromotorii. Astfel, am construit/ donat rampe de acces fixe/ mobile pentru a facilita accesul acestora


Rampe de acces 

Prețuim deopotrivă sănătatea trupească și sănătatea sufletească. Astfel, am construit/ donat rampe de acces fixe/ mobile pentru a facilita accesul persoanelor cu handicap locomotor în casa Domnului

Proiect: Construire rampă de acces la Parohia Pogorârea Sfântului Duh și Sfântul Antonie cel Mare Măicăneasa

Locație: București, sector 1

Descriere: Rampa de acces de la Biserica Măicăneasa, proiectată în conformitate cu standardele din România, structura constructivă este alcătuită din oțel-zincat, balustrada din sticlă compusă din profil de susținere aluminiu (sistem Cortizo), sticlă laminată și mana curentă din profil aluminiu.

Status: Finalizat la 15 iulie 2019


Proiect: Rampă de acces la Parohia Sfântul Ioan Rusul – Cartier Brâncuși

Locație: Valea Ialomiţei nr. 52, sector 6, București

Descriere: Rampa de acces de la Biserica Militari este construită din tablă striată de 3 mm pentru platforme, rampe și plinte, profile laminate pentru structură și mână curentă.

Status: Finalizată


Proiect: Construire rampă de acces la Parohia Sfântul Ioan Botezătorul – Militari III

Locație: București, sector 6, str. Valea Lungă, nr. 1

Descriere: Rampa de acces de la Biserica Militari este construită din tablă striată de 3 mm pentru platforme, rampe și plinte, profile laminate pentru structură și mână curentă.

Status: Finalizată


ÎNAINTE

DUPĂ

Proiect: Construire rampă de acces la Parohia Sf. Nicolae și Teodosie de la Brazi – Apărătorii Patriei I

Locație: București, sector 4, str. Panselelor, nr. 31

Descriere: Rampa de acces mobilă de la Biserica Apărătorii Patriei I, este telescopica, realizata din aluminiu, nu necesită fixare suplimentare, partea superioara având o talpa captușită cu cauciuc sintetic aderent care se așează pe marginea obstacolului ce trebuie depășit, capătul opus fiind in contact cu solul. Rampa mobilă telescopică suportă o greutate distribuită pe ambele componente ale rampei de 275 kg, suficiente pentru a putea fi utilizată de o persoană cu greutatea de 140-150 kg, așezată pe un fotoliu electric de aproximativ 100 kg.

Status: Finalizat la 27 august 2019


Ai nevoie de o rampă de acces fixă/mobilă nu ezita să ne contactezi