ȘI TU POȚI FACE O FAPTĂ BUNĂ ASTĂZI

DONEAZĂ 1 LEU O DATĂ/LUNAR

Fundația Misericors și-a propus să ajute persoanele care au nevoie de fotolii rulante deoarece acesta este singurul mijloc prin care ei se pot deplasa

La un click distanță de a face o faptă bună

Pentru noi 1 leu o dată/lunar nu este o sumă semnificativă însă pentru beneficiari, acel  leu poate însemna un nou început de a se putea deplasa

LEU 1

o dată/lunar

Asigură un fotoliu rulant unei persoane care are nevoie de el

*Tranzacția se va procesa folosind serviciul euplătesc.ro/paypal, acestea fiind autorizate pentru a efectua tranzacții online.

Dacă ați ales metoda de plată „Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți:

Plățile cu carduri de credit/ debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/ Visa Electron și MasterCard/ Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure”  elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

„3-D Secure” asigură în primul rând că nici-o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată , la nici un moment de timp, pe serverele site-ului nostru sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Fundația Misericors – Trup pentru suflet nu va solicita niciodată date despre cardul dumneavoastră, codul PIN sau alte date de autentificare prin email, poștă sau prin orice alte metode.


Beneficiarii – fotolii rulante

LUCRU POSIBIL DATORITĂ SUPORTULUI PRIMIT PRIN DONAȚII
Persoanele cu dizabilități locomotorii și neuromotorii depind de un fotoliu rulant pentru a se putea deplasa

Muzica o binedispune, asemenea să petreacă timpul afară, în parc. Imposibilitatea de a se deplasa și dorința de a putea merge în parc ne-au mobilizat și am venit în ajutorul ei cu un fotoliu rulant.

Florentina

Datorită ajutorului vostru am putut să facem acest lucru posibil și să venim în ajutorul lui Carmena cu un fotoliu rulant într-o periodă în care avea nevoie de unul nou.Poți și tu să faci o faptă bună și să oferi în dar un fotoliu rulant.

Carmena

Pentru Elena era doar o speranță că într-o zi va putea să beneficieze de un fotoliu rulant pentru a putea să se deplaseze.Prin implicarea voastră am reușit să venim în ajutor si să facem acest lucru posibil.

Elena

Fotoliul rulant a ajuns la Valentina care avea nevoie de unul nou pentru a putea să își continuie activitățile zilnice.Prin mobilizarea voastră am reușit să facem acest lucuru posibil.

Valentina

Fotoliul rulant a ajuns la Florin care avea nevoie de unul pentru a putea să îi fie mai ușor în activitățile sale.Cu ajutorul vostru am reușit să venim în ajutor si să facem acest lucru posibil.

Florin

Doamna Maria a suferit un atac vascular cerebral în urma căruia a rămas imobilizată la pat. Posibilitățile materiale nu i-au permis să-și achiziționeze un scaun cu rotile cu ajutorul căruia să se deplaseze. Maria este unul dintre beneficiarii Fundației Misericors – Trup pentru suflet.

Maria